Saha waé di dunya tiasa milih janten pangusaha atanapi pamilik merek naon waé. Naon kaunggulan OEM anu aranjeunna tiasa kéngingkeun pikeun merek? Nyiptakeun produk anjeun nyalira mangrupikeun tugas anu tantangan pasti sareng peryogi perencanaan anu leres upami anjeun leres-leres hoyong ngahontal tujuan sareng prestasi anjeun. Sakali anjeun […]

Naon téh Manufaktur Label Pribadi? Dina jaman ayeuna, usaha ngagaduhan sistem sareng mékanisme pikeun jalan. Kaseueuran aranjeunna outsource bagian manufaktur pikeun ngawas bisnis inti na. Produk anu dilakukeun dina kontrak atanapi ku produsén pihak katilu sareng dipasarkan dina nami merek pangecér katelah labél pribadi […]

Kawinan anjeun tiasa janten dinten anu paling dipoto dina kahirupan anjeun. Tur aya kitu loba hal nu peryogi pikeun mastikeun rengse sampurna dina dinten badag ti arrangements seating jeung musik pikeun catering jeung decor. Sababaraha aspék perencanaan teu disangka-sangka nyandak korsi tukang anu kalebet makeup dinten kawinan anjeun. Tapi hayu […]

Eyeshadows mangrupikeun cara anu luar biasa pikeun ningkatkeun panon anjeun, tapi kéngingkeun makeup panon anjeun dina titik tiasa rada sesah. Tapi aya seueur patarosan dina pikiran jalma-jalma sapertos warna mana anu cocog sareng kulitna, kumaha masangkeun eyeshadows sareng lipstik, anu mangrupikeun merek eyeshadow anu saé, sareng kumaha nerapkeun eyeshadow, anu […]

Industri kageulisan naek unggal dinten sareng henteu kantos aya waktos anu langkung saé pikeun ngamimitian bisnis makeup grosir. Grosir ti sakumna dunya nuju ka dunya digital pikeun ngawangun merek kageulisanana di luhur sorangan. Di handap ieu aya sababaraha dasar tina industri kageulisan borongan anu […]

Pori-pori dina raray estu masalah utama dina kalolobaan katresna. Pori dasarna mangrupakeun bukaan leutik di luhureun folikel bulu urang nu nutupan sakabéh awak. Pori-pori ngaleupaskeun sebum, minyak alami awak urang pikeun moisturize kulit urang sacara alami pikeun mantuan tetep lentur. Pori-pori anu ageung tiasa ngaganggu, […]

Industri kosmetik mangrupikeun salah sahiji industri anu paling nangtang pikeun dilebetkeun. Kalayan kompetisi cutthroat na, upami anjeun henteu ngagaduhan pedoman anu leres, éta bakal hésé pikeun merek anjeun salamet! Dina taun pangalaman urang salaku produsén palette eyeshadow labél swasta, kami geus katempo loba merek gagal miserably sarta suksés enormously. […]

Bungkusan kosmetik mangrupikeun labél sareng bungkus anu dianggo ku merek pikeun ngajagi sareng ngandung produkna. Bungkusan kosmetik biasana didamel tina kertas, plastik atanapi logam, tapi ogé tiasa didamel tina bahan sanés sapertos kai. Bungkusan mangrupikeun bagian anu penting dina produk naon waé. Éta mangrupikeun hal anu munggaran ditingali ku jalma nalika […]

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, yayasan teh produk kosmetik paling dasar kaluar dinya. Kit kosmétik naon waé henteu lengkep tanpa yayasan pameunteu. Kosmétik labél Pravite hartosna anu mésér ngadamel kosmétik merek sorangan, anu katelah kosmétik bespoke. Yayasan labél swasta substandard tiasa maéhan gambar merek kosmetik anjeun. Janten, sateuacan anjeun ngahontal […]

Urang nyadiakeun ladenan produksi labél swasta ka klien branded, euweuh urusan rumus produk, kelir, bungkusan luar, percetakan logo, atawa karajinan produk sagala bisa ngaropéa. Di handap ieu mangrupikeun prosedur kumaha urang gawé bareng sareng para nasabah: Jasa sampling palanggan Upami anu mésér parantos gaduh produk merek sorangan sareng parantos ngajual produkna dina […]

Di handap ieu aya patarosan anu sering ditaroskeun (FAQ) ti palanggan kami, ngarepkeun anjeun tiasa mendakan jawaban anjeun di dieu, sareng mangga ngahubungi kami upami anjeun gaduh patarosan anu sanés. Jenis jasa kustomisasi produk naon anu kami tawarkeun? Leecosmetic museurkeun kana sababaraha manufaktur produk makeup sapertos eyeshadow, lipstik, yayasan, mascara, eyeliner, bubuk highlighter, lip […]

Taros Kami