Kategori Archives: industri

Kawinan anjeun tiasa janten dinten anu paling dipoto dina kahirupan anjeun. Tur aya kitu loba hal nu peryogi pikeun mastikeun rengse sampurna dina dinten badag ti arrangements seating jeung musik pikeun catering jeung decor. Sababaraha aspék perencanaan teu disangka-sangka nyandak korsi tukang anu kalebet makeup dinten kawinan anjeun. Tapi hayu […]

Industri kosmetik mangrupikeun salah sahiji industri anu paling nangtang pikeun dilebetkeun. Kalayan kompetisi cutthroat na, upami anjeun henteu ngagaduhan pedoman anu leres, éta bakal hésé pikeun merek anjeun salamet! Dina taun pangalaman urang salaku produsén palette eyeshadow labél swasta, kami geus katempo loba merek gagal miserably sarta suksés enormously. […]

Urang nyadiakeun ladenan produksi labél swasta ka klien branded, euweuh urusan rumus produk, kelir, bungkusan luar, percetakan logo, atawa karajinan produk sagala bisa ngaropéa. Di handap ieu mangrupikeun prosedur kumaha urang gawé bareng sareng para nasabah: Jasa sampling palanggan Upami anu mésér parantos gaduh produk merek sorangan sareng parantos ngajual produkna dina […]

Anjeun badé ngaluncurkeun garis kageulisan sareng gaduh ambisi anu saé pikeun ngawangun nami anjeun nyalira di industri. Hal kahiji anu anjeun kedah pertimbangkeun nyaéta milarian produsén kosmetik anu dipercaya anu tiasa nyalametkeun anjeun seueur masalah sareng artos. Produsén kosmétik labél swasta cocog sareng tagihanana kusabab aranjeunna ngaduga […]

Anjeun meureun geus wawuh jeung istilah "private labél" lamun datang ka ritel. Merk labél swasta nyaéta merek anu dijual dina nami merek pangecér sorangan, sanés nganggo nami perusahaan sapertos Nike atanapi Apple. Upami anjeun ngarencanakeun ngadamel garis produk eyeshadow, anjeun kedah milarian pribadi […]

Lamun datang ka ngajual produk eyeshadow anjeun, éta penting pikeun nyadiakeun konsumén jeung naon maranéhna butuh. Sareng salah sahiji hal anu paling penting anu dipilarian ku konsumén nalika mésér produk eyeshadow nyaéta kualitas. Urang terang yén awéwé bosen ningali palette eyeshadow anu sami dimana waé aranjeunna angkat. Aranjeunna hoyong anu unik, anu […]

Industri kageulisan mangrupikeun anu ageung. Henteu ngan ukur ngeunaan makeup, tapi ogé perawatan rambut, perawatan kulit, sareng produk perawatan pribadi anu sanés. Nanging, aya dua jinis utama produsén kageulisan: panyadia makeup labél pribadi sareng supplier makeup merek. Sakumaha anjeun parantos terang, produk labél swasta diciptakeun ku perusahaan anu béda tapi dijual […]

Palet eyeshadow mangrupikeun sababaraha produk anu pang populerna di industri kosmétik, sareng alesan anu saé. Aranjeunna nyayogikeun rupa-rupa pilihan warna anu gampang diterapkeun kana panon sareng wajah anjeun, ngajantenkeun aranjeunna sampurna pikeun nyiptakeun rupa-rupa penampilan. Upami anjeun milarian cara pikeun masihan merek kosmetik anjeun […]

Numutkeun Biro Statistik Nasional, ti Januari nepi ka Désémber 2021, total penjualan ritel kosmétik di Cina ngahontal 402.6 milyar yuan, paningkatan taun-ka-taun 14%. Perusahaan analisa data anu otoritatif ngaramalkeun yén ku 2025, total penjualan ritel kosmetik di China bakal ngahontal 500 milyar yuan. Di handap ieu mangrupakeun […]

Tina sudut pandang jangka panjang, kalayan parobahan konsép konsumsi masarakat, pamekaran industri kageulisan bakal ngeusian pangsa pasar anu langkung beurat sareng langkung beurat. Sareng pamekaran bakal langkung seueur rupa-rupa. Salaku pemula bisnis makeup, naon anu anjeun kedah laksanakeun pikeun nyiapkeun bisnis anjeun sareng ngaleungitkeun bisnis anjeun […]

Kalayan pamekaran Internét, konsép jalma ngeunaan produk kageulisan parantos robih, sareng seueur jalma henteu nyangka yén makeup mangrupikeun hal anu nyusahkeun. Sabalikna, di masarakat kiwari, outlook mental jalma mangrupa kartu bisnis munggaran dipintonkeun ka luar. Makeup anu saé tiasa nambihan seueur titik kana kesan munggaran jalma. […]

Taros Kami