grosir makeup ngical paralatan
Kalayan 8+ taun pangalaman labél swasta di industri, kami reueus parantos ngalayanan merek makeup panas ti daérah global produksi kami kalebet bubuk sareng garis dumasar lilin. Pabrik kami dilengkepan ku sababaraha mesin otomatis sareng jasa pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kualitas. Sadaya ieu ngabantosan urang pikeun ngagentos hiji-eureun jasa khusus sapertos. Leecosmetic mangrupikeun produsén kosmétik bulk borongan produk kageulisan premium. Tim kami anu berpengalaman narékahan pikeun milarian produk anu nyayogikeun unggal jinis kulit sareng anggaran di pasar.
Leecosmetic mawa koleksi makeup kualitas anu nyumponan kabutuhan sapopoé anjeun. Kami bangga pikeun mastikeun yén anjeun bakal kéngingkeun kosmétik anu sampurna. Sadaya rumus kami didamel di Cina. Pilihan anu langkung ageung tina makeup panon sapertos palette eyeshadow, eyeliners, mascaras sareng seueur deui, ditambah makeup biwir sareng raray, lipstik, yayasan langkung seueur.

Rumus kustomisasi

Pikeun ideu, desain sareng conto anjeun.

Layanan palanggan anu teu aya tandingan sareng desain anu cocog pikeun kabutuhan unik anjeun. Hoyong grosir makeup alami anu diideuan Éropa? Kami geus anjeun katutupan. Desain kreatif anu ngabantosan anjeun nganggo sakedik sareng ngahémat waktos. Produsén makeup grosir online pangsaéna sareng distributor di Cina.

suppliers makeup borongan pangalusna
makeup jeung kosmétik borongan
kosmétik borongan
perusahaan makeup grosir

BLENDING MASSAL

Pikeun lipgloss, lipstik jeung emulsions.

Kusabab urang ngadangukeun kabutuhan sareng tungtutan anjeun, tim ahli kami parantos damel sapanjang jam pikeun nyayogikeun anjeun produsén hiji-eureun anu pangsaéna pikeun borongan lipstik khusus, kabutuhan lipgloss. Leecosmetic di dieu pikeun nyayogikeun anjeun pangrojong produksi makeup biwir hiji-eureun.

BEDAK nyesek

Pikeun powders baseuh jeung garing dipencet dina panci.

Naha anjeun kantos heran kumaha cara ngajual kosmetik grosir? Henteu peryogi éta, ieu mangrupikeun supplier kosmetik borongan pangsaéna dina bisnis, pabrik makeup Leecosmetic di dieu pikeun ngalayanan anjeun sareng sadaya produk makeup anu anjeun milarian. Kalayan harga panghandapna sareng kualitas luhur, ciptakeun palanggan anjeun ayeuna ku jasa manufaktur kosmetik bulk.

assembling produk

Pikeun sadaya produk ahir sareng kit makeup.

Kami mangrupikeun perusahaan anu khusus dina suplai kosmetik grosir sareng produk anu paduli kana kabutuhan klien kami anu henteu hilap ka seniman makeup anu nganggo kosmétik kami! Pabrik Leecosmetic dianggo pikeun konsuménna ku nyayogikeun borongan panon, biwir, produk rias wajah tina bungkusan, kiriman dugi ka minuhan.

Kalayan 8+ taun pangalaman labél swasta di industri, kami reueus parantos ngalayanan merek makeup panas ti daérah global produksi kami kalebet bubuk sareng garis dumasar lilin. Pabrik kami dilengkepan ku sababaraha mesin otomatis sareng jasa pikeun ningkatkeun efisiensi sareng kualitas. Sadaya ieu ngabantosan urang pikeun pinuh ngeusi jasa khusus sapertos.

Formulir

Pikeun ideu, desain sareng conto anjeun.

BLENDING MASSAL

Pikeun bubuk, lipstik sareng émulsi.

Pencét

Pikeun powders baseuh jeung garing dipencet dina panci.

ASSEMBLING

Pikeun sadaya produk ahir sareng kit makeup.