Kategori Archives: barang

Saha waé di dunya tiasa milih janten pangusaha atanapi pamilik merek naon waé. Naon kaunggulan OEM anu aranjeunna tiasa kéngingkeun pikeun merek? Nyiptakeun produk anjeun nyalira mangrupikeun tugas anu tantangan pasti sareng peryogi perencanaan anu leres upami anjeun leres-leres hoyong ngahontal tujuan sareng prestasi anjeun. Sakali anjeun […]

Eyeshadows mangrupikeun cara anu luar biasa pikeun ningkatkeun panon anjeun, tapi kéngingkeun makeup panon anjeun dina titik tiasa rada sesah. Tapi aya seueur patarosan dina pikiran jalma-jalma sapertos warna mana anu cocog sareng kulitna, kumaha masangkeun eyeshadows sareng lipstik, anu mangrupikeun merek eyeshadow anu saé, sareng kumaha nerapkeun eyeshadow, anu […]

Pori-pori dina raray estu masalah utama dina kalolobaan katresna. Pori dasarna mangrupakeun bukaan leutik di luhureun folikel bulu urang nu nutupan sakabéh awak. Pori-pori ngaleupaskeun sebum, minyak alami awak urang pikeun moisturize kulit urang sacara alami pikeun mantuan tetep lentur. Pori-pori anu ageung tiasa ngaganggu, […]

Di handap ieu aya patarosan anu sering ditaroskeun (FAQ) ti palanggan kami, ngarepkeun anjeun tiasa mendakan jawaban anjeun di dieu, sareng mangga ngahubungi kami upami anjeun gaduh patarosan anu sanés. Jenis jasa kustomisasi produk naon anu kami tawarkeun? Leecosmetic museurkeun kana sababaraha manufaktur produk makeup sapertos eyeshadow, lipstik, yayasan, mascara, eyeliner, bubuk highlighter, lip […]

Makeup biwir mangrupakeun widang fancy makeup. Tina lipsticks ka lip glosses, bagéan produk makeup lip ieu utamana dibédakeun tina segi tékstur, warna, rendering jeung baseuh. Di antarana, lip gloss dipaké utamana pikeun masihan lip Anjeun a luster herang, sarta kadangkala nambahkeun hiji warna unobvious. Tekstur biwir […]

Palet eyeshadow nada bumi parantos lami. Jeung alesan alus! Éta ngan ukur katingali saé pikeun sadayana! Warna palette eyeshadow nada bumi nyaéta warna anu henteu haneut sareng henteu tiis. Éta bisa digambarkeun salaku nuansa kulawu, taupe, beige, coklat, atawa hideung. Kauntungan pangbadagna tina palette eyeshadow nada bumi […]

Makeup alis bisa disebutkeun prosés pangbasajanna. Ieu muterkeun hiji peran penting dina nyieun makeup dina beungeut anjeun leuwih beredar jeung menawan. Ngeunaan makeup alis, anjeun kedah nerangkeun naon anu anjeun kedah siapkeun. Sareng terang dimana alis kedah dimimitian sareng ditungtungan. Naon anu anjeun kedah siapkeun […]

Riasan panon anu saé tiasa nambihan seueur kana tampilan makeup. Bisa deepen kontur panon, ngagedekeun panon anjeun, komo nyieun panon anjeun kasampak leuwih luminous. Tapi dina waktos anu sami, nerapkeun makeup panon tiasa janten kasusah anu ageung pikeun pamula makeup. Nalika nerapkeun eyeshadow, sababaraha pamula tiasa mendakan yén parantos réngsé […]

Taros Kami