Dianjurkeun produk

 
Wilujeng sumping pikeun ngotéktak kategori Leecosmetic anu tiasa cocog sareng makeup anu anjeun milarian.
Leecosmetic museurkeun kana sagala rupa produk makeup sapertos kalangkang panon, lipstik, yayasan,
mascara, eyeliner, bubuk highlighter, lip liner, lip gloss sareng seueur deui.
Kéngingkeun jasa khusus labél pribadi sareng conto gratis ayeuna. 
 
 

Dianjurkeun produk

Wilujeng sumping pikeun ngotéktak kategori Leecosmetic anu tiasa cocog sareng makeup anu anjeun milarian.
Leecosmetic museurkeun kana sagala rupa produk makeup sapertos kalangkang panon, lipstik, yayasan,
mascara, eyeliner, bubuk highlighter, lip liner, lip gloss sareng seueur deui.
Kéngingkeun jasa khusus labél pribadi sareng conto gratis ayeuna. 
 

Rojongan anu leres disayogikeun

Upami anjeun hoyong komersilkeun ide anjeun, kami bakal ngabantosan anjeun tina perencanaan, produksi, dugi ka kontrol kualitas. Kami nyayogikeun anjeun modél dukungan anu fleksibel.

OEM         ODM        OBM

URANG JIEUNAN KA ANJEUN

Produk urang kaasup:

Panon           beungeut            lambey

Ngeunaan LEECOSMETIC

Pabrik kosmétik borongan Leecosmetic parantos damel salaku produsén kosmétik grosir ti saprak 2013, kalayan fokus kana produk makeup panon oem & odm & obm, produk makeup wajah, produk makeup biwir masing-masing. Disertipikasi ku ISO, GMP, unggal barang dipikiran sacara saksama ku leungeun dina warna anu katingali alami sareng bungkusan anu hipu, sampurna nyampur sareng kulit, mendakan warna énggal sareng ningkatkeun kaéndahan alam. Leecosmetic gaduh 8+ taun pangalaman labél pribadi pikeun merek makeup panas global saprak 2013.

Nepi ka ayeuna, produk makeup na parantos diékspor ka langkung ti 20 daérah, gaduh reputasi anu luhur pikeun kualitas luhur sareng harga anu paling kompetitif. Hubungi kami ayeuna pikeun cutatan gancang sareng conto gratis. Leecosmetic bakal janten mitra produksi makeup pangsaéna anjeun di China.

Didatangan pabrik urang!

palayanan

Rojongan anu leres disayogikeun

Upami anjeun hoyong komersilkeun ide anjeun, kami bakal ngabantosan anjeun tina perencanaan, produksi, dugi ka kontrol kualitas. Kami nyayogikeun anjeun modél dukungan anu fleksibel.

Leecosmetic mangrupikeun produsén kosmétik labél swasta anu khusus dina kosmétik makeup labél pribadi anu nutupan rupa-rupa makeup panon, makeup raray, makeup biwir. Kosmétik khususna didamel nganggo bahan-bahan kualitas pangluhurna sareng aya dina sajumlah warna, tékstur, sareng nuansa. Produk Leecosmetics ditungtut pisan dina industri kosmetik kaséhatan.

OEM             ODM            OBM

produk

URANG JIEUNAN KA ANJEUN

Leecosmetic mangrupikeun produsén kosmetik khusus Sertifikasi ISO pikeun nyumponan standar kaamanan industri kosmetik. Kami ogé nawiskeun conto gratis supados konsumén urang tiasa nguji produk makeup urang sareng nyintésis tampilan unik pikeun garis makeup na. Urang nawiskeun rupa-rupa eyeshadows, yayasan, lipsticks, blushes, concealers, makeup biwir jeung leuwih. Kontak Leecosmetics-China produsén kosmetik custom saprak 2013.

Produk urang kaasup:

Panon            beungeut           lambey

 

Leecosmetic mangrupikeun cara anu gampang sareng dipercaya pikeun ngahasilkeun produk kosmétik warna inovatif pikeun paménta anjeun kalayan téknologi global kami kalayan jasa anu lengkep.

Kenali kami langkung seueur

Meunang kabaran jeung AS

NO. 118-122, JICHANG JALAN, KABUPATEN BAIYUNKOTA GUANGZHOU, PROVINSI GUANGDONG, CHINA