Kategori Archives: pausahaan

Naon téh Manufaktur Label Pribadi? Dina jaman ayeuna, usaha ngagaduhan sistem sareng mékanisme pikeun jalan. Kaseueuran aranjeunna outsource bagian manufaktur pikeun ngawas bisnis inti na. Produk anu dilakukeun dina kontrak atanapi ku produsén pihak katilu sareng dipasarkan dina nami merek pangecér katelah labél pribadi […]

Kawinan anjeun tiasa janten dinten anu paling dipoto dina kahirupan anjeun. Tur aya kitu loba hal nu peryogi pikeun mastikeun rengse sampurna dina dinten badag ti arrangements seating jeung musik pikeun catering jeung decor. Sababaraha aspék perencanaan teu disangka-sangka nyandak korsi tukang anu kalebet makeup dinten kawinan anjeun. Tapi hayu […]

Industri kageulisan naek unggal dinten sareng henteu kantos aya waktos anu langkung saé pikeun ngamimitian bisnis makeup grosir. Grosir ti sakumna dunya nuju ka dunya digital pikeun ngawangun merek kageulisanana di luhur sorangan. Di handap ieu aya sababaraha dasar tina industri kageulisan borongan anu […]

Bungkusan kosmetik mangrupikeun labél sareng bungkus anu dianggo ku merek pikeun ngajagi sareng ngandung produkna. Bungkusan kosmetik biasana didamel tina kertas, plastik atanapi logam, tapi ogé tiasa didamel tina bahan sanés sapertos kai. Bungkusan mangrupikeun bagian anu penting dina produk naon waé. Éta mangrupikeun hal anu munggaran ditingali ku jalma nalika […]

Sakumaha ngaranna nunjukkeun, yayasan teh produk kosmetik paling dasar kaluar dinya. Kit kosmétik naon waé henteu lengkep tanpa yayasan pameunteu. Kosmétik labél Pravite hartosna anu mésér ngadamel kosmétik merek sorangan, anu katelah kosmétik bespoke. Yayasan labél swasta substandard tiasa maéhan gambar merek kosmetik anjeun. Janten, sateuacan anjeun ngahontal […]

       LEECOSMETIC, produsén profésional di Guangzhou, Cina, sarta husus dina produksi kosmetik warna saprak 2013. Pabrik kami museurkeun kana sagala rupa produk makeup manufaktur kayaning panon kalangkang, lipstik, yayasan, mascara, eyeliner, bubuk highlighter, lip liner, lip gloss sareng nu sanesna. . Pabrikna disertipikasi ku ISO22716, GMP, unggal barang […]

Nalika ngeunaan yayasan cair makeup, anjeun tiasa terang yén éta mangrupikeun léngkah munggaran dina total prosés makeup upami anjeun gaduh pangaweruh ngeunaan makeup. Kanggo sababaraha pamula makeup, meureun sesah milih sareng nerapkeun yayasan cair. Kusabab lamun teu dipigawé leres, makeup base bisa muncul masalah. […]

    Festival Spring Cina bakal datang pas! Urang ngahargaan minat anjeun dina produk urang jeung rojongan leuwih sataun urang! Kami tulus miharep anjeun, kulawarga anjeun sarta babaturan kaséhatan alus tur sagala pangalusna dina taun anyar! Leecosmetic bakal ngagaduhan liburan 16 dinten ti 26 Januari dugi ka 10 Pebruari, Kami bakal uih deui […]

Taros Kami