Dianjurake PRODUCTS

 
Sugeng rawuh kanggo nelusur kategori Leecosmetic sing bisa cocog karo dandanan apa wae sing sampeyan goleki.
Leecosmetic fokus ing macem-macem produk dandanan kayata eyeshadow, lipstik, foundation,
mascara, eyeliner, bubuk highlighter, lip liner, lip gloss lan liyane.
Entuk layanan khusus label pribadi lan conto gratis saiki. 
 
 

Dianjurake PRODUCTS

Sugeng rawuh kanggo nelusur kategori Leecosmetic sing bisa cocog karo dandanan apa wae sing sampeyan goleki.
Leecosmetic fokus ing macem-macem produk dandanan kayata eyeshadow, lipstik, foundation,
mascara, eyeliner, bubuk highlighter, lip liner, lip gloss lan liyane.
Entuk layanan khusus label pribadi lan conto gratis saiki. 
 

Dhukungan sing bener diwenehake

Yen sampeyan pengin komersialisasi ide, kita bakal nulung sampeyan saka perencanaan, produksi, nganti kontrol kualitas. Kita nyedhiyakake model dhukungan sing fleksibel.

OEM         Potongan        OBM

WE nggawe iku kelakon kanggo sampeyan

Produk kalebu:

MATA           FACE            lip

TENTANG LEECOSMETIC

Pabrik kosmetik grosir Leecosmetic wis makarya minangka produsen kosmetik grosir wiwit taun 2013, kanthi fokus ing produk dandanan mata oem & odm & obm, produk dandanan wajah, produk dandanan lambe. Disertifikasi dening ISO, GMP, saben item kasebut kanthi teliti dipikirake kanthi tangan kanthi warna sing katon alami lan kemasan sing alus, nyampur kanthi sampurna karo kulit, nemokake warna anyar lan nambah kaendahan alam. Leecosmetic duwe pengalaman label pribadi 8+ taun kanggo merek dandanan panas global wiwit 2013.

Nganti saiki, produk dandanane wis diekspor menyang luwih saka 20 wilayah, duwe reputasi kanthi kualitas dhuwur lan rega sing paling kompetitif. Hubungi kita saiki kanggo kutipan cepet lan conto gratis. Leecosmetic bakal dadi mitra produksi dandanan paling apik ing China.

Dolan maring pabrik kita!

SERVICE

Dhukungan sing bener diwenehake

Yen sampeyan pengin komersialisasi ide, kita bakal nulung sampeyan saka perencanaan, produksi, nganti kontrol kualitas. Kita nyedhiyakake model dhukungan sing fleksibel.

Leecosmetic minangka produsen kosmetik label pribadi sing duwe spesialisasi ing kosmetik dandanan label pribadi sing nutupi macem-macem dandanan mata, dandanan rai, dandanan lambe. Kosmetik khusus digawe kanthi bahan-bahan kualitas paling dhuwur lan kasedhiya ing macem-macem warna, tekstur, lan warna. Produk Leecosmetics dituntut banget ing industri kosmetik kesehatan.

OEM             Potongan            OBM

PRODUCTS

WE nggawe iku kelakon kanggo sampeyan

Leecosmetic minangka produsen kosmetik khusus Sertifikasi ISO kanggo nyukupi standar keamanan industri kosmetik. Kita uga nawakake conto gratis supaya para pelanggan bisa nyoba produk dandanan lan nyintesis tampilan unik kanggo garis dandanan. Kita nawakake macem-macem eyeshadows, foundation, lipstik, blushes, concealer, dandanan lambe lan liya-liyane. Hubungi produsen kosmetik khusus Leecosmetics-China wiwit 2013.

Produk kalebu:

MATA            FACE           lip

 

Leecosmetic minangka cara sing gampang lan dipercaya kanggo ngasilake produk kosmetik warna inovatif sing dikarepake kanthi teknologi global kanthi layanan khusus lengkap.

Sinau luwih lengkap

GET IN TOUCH WITH US

NO. 118-122, JICHANG ROAD, KABIYUNKOTA GUANGZHOU, PROVINSI GUANGDONG, CHINA