Nuduhake asil 1-9 saka 30

 

Dandanan lambe

Leecosmetic lip dandanan pabrik-pamimpin ing dandanan lambe label pribadi karo macem-macem loman lan saham paling gedhe ing industri. Kemewahan lan macem-macem minangka spesialisasi kita. Dandanan lambe kita kasedhiya ing macem-macem warna, tekstur lan finish kanggo nyukupi rasa saben pecinta dandanan. 
Tur ing garis dandanan bibir Leecosmetic:
  • Grosir lip gloss cocok kanggo tampilan apa wae
  • Lipstik label pribadi kanggo lambe sing nggumunke lan sregep
  • Kustom lip liner crayon mbentuk, lining utawa ngisi lip-ditetepake lip katon

   Produk dandanan lambe Leecosmetic kalebu lipstik, lipstik cair, palet lambe, potlot lambe, lip balm, lip gloss, lip creamy, plumper lsp. Kualitas produk lambe kasebut uga bisa disesuaikan miturut kabutuhan profesional negara lan wong sing beda ,Contone: awet, non-stick cup, longwear, anti banyu, beludru, matte, moisturizing, Tektur cahya, jangkoan lengkap, vegan, cruelty free.Leecosmetic tansah karo sampeyan kanggo nggawe paling laris kosmetik label pribadi.
Contact Us