Category Archives: Product

Sapa wae ing donya bisa milih dadi pengusaha utawa pemilik merek apa wae. Apa kaluwihan OEM sing bisa ditampa kanggo merek kasebut? Nggawe produk dhewe minangka tugas sing angel lan mbutuhake perencanaan sing tepat yen sampeyan pengin nggayuh tujuan lan prestasi. Sawise sampeyan […]

Eyeshadows minangka cara sing nggumunake kanggo nambah mripat, nanging nggawe dandanan mata ing titik bisa dadi angel. Nanging ana akeh pitakonan ing pikirane wong kaya warna apa sing cocog karo kulite, carane masang eyeshadows lan lipstik, merek eyeshadow sing apik, lan carane nggunakake eyeshadow, sing [...]

Pori-pori ing pasuryan pancen dadi masalah utama ing pirang-pirang bocah wadon. Pori-pori minangka bukaan cilik ing ndhuwur folikel rambut sing nutupi kabeh awak. Pori-pori mbebasake sebum, lenga alami awak kanggo moisturize kulit kanthi alami supaya tetep kenyal. Pori-pori gedhe bisa dadi frustasi, […]

Ing ngisor iki ana Pitakonan sing Sering Ditakoni (FAQ)saka pelanggan, pengin sampeyan bisa nemokake jawaban sampeyan ing kene, lan hubungi manawa sampeyan duwe pitakon liyane. Apa jenis layanan kustomisasi produk sing ditawakake? Leecosmetic fokus ing macem-macem produk dandanan kayata eyeshadow, lipstik, foundation, mascara, eyeliner, bubuk highlighter, lip [...]

Dandanan bibir minangka bidang dandanan sing apik. Saka lipstik nganti lip gloss, segmen produk dandanan lambe iki utamane dibedakake saka segi tekstur, warna, rendering lan wetness. Antarane wong-wong mau, lip gloss digunakake utamane kanggo menehi lambe sing nggilap, lan kadhangkala nambah warna sing ora jelas. Tekstur lambe […]

Palet eyeshadow nada bumi wis suwe banget. Lan kanggo alasan apik! Iku mung katon apik ing saben wong! Werna palet eyeshadow nada bumi yaiku sing ora anget utawa ora adhem. Padha bisa diterangake minangka werna abu-abu, taupe, beige, coklat, utawa ireng. Keuntungan paling gedhe saka palet eyeshadow nada bumi [...]

Dandanan mata sing apik bisa nambah akeh tampilan dandanan. Bisa nggedhekake kontur mripat, nggedhekake mripat, lan malah nggawe mripat katon luwih cerah. Nanging ing wektu sing padha, nglamar dandanan mata bisa dadi angel banget kanggo pemula dandanan. Nalika nglamar eyeshadow, sawetara pamula bisa nemokake yen wis rampung [...]

Contact Us