Sapa wae ing donya bisa milih dadi pengusaha utawa pemilik merek apa wae. Apa kaluwihan OEM sing bisa ditampa kanggo merek kasebut? Nggawe produk dhewe minangka tugas sing angel lan mbutuhake perencanaan sing tepat yen sampeyan pengin nggayuh tujuan lan prestasi. Sawise sampeyan […]

Apa Manufaktur Label Pribadi? Ing jaman saiki, bisnis duwe sistem lan mekanisme sing bisa digunakake. Umume wong-wong mau outsource bagean manufaktur kanggo njaga bisnis inti. Produk sing digawe miturut kontrak utawa dening pabrikan pihak katelu lan dipasarake miturut jeneng merek pengecer dikenal minangka label pribadi [...]

Pernikahan sampeyan bisa uga dina sing paling dipotret ing urip sampeyan. Lan ana akeh prekara sing kudu ditindakake kanthi sampurna ing dina gedhe saka pengaturan lenggahan lan musik kanggo katering lan dekorasi. Sawetara aspek ngrancang kanthi ora sengaja njupuk kursi mburi sing kalebu dandanan dina pesta. Nanging supaya […]

Eyeshadows minangka cara sing nggumunake kanggo nambah mripat, nanging nggawe dandanan mata ing titik bisa dadi angel. Nanging ana akeh pitakonan ing pikirane wong kaya warna apa sing cocog karo kulite, carane masang eyeshadows lan lipstik, merek eyeshadow sing apik, lan carane nggunakake eyeshadow, sing [...]

Pori-pori ing pasuryan pancen dadi masalah utama ing pirang-pirang bocah wadon. Pori-pori minangka bukaan cilik ing ndhuwur folikel rambut sing nutupi kabeh awak. Pori-pori mbebasake sebum, lenga alami awak kanggo moisturize kulit kanthi alami supaya tetep kenyal. Pori-pori gedhe bisa dadi frustasi, […]

Industri kosmetik minangka salah sawijining industri sing paling tantangan kanggo mlebu. Kanthi kompetisi sing ketat, yen sampeyan ora duwe pandhuan sing tepat, merek sampeyan bakal angel urip! Ing taun pengalaman kita minangka produsen palet eyeshadow label pribadi, kita wis weruh akeh merek gagal banget lan sukses banget. […]

Kemasan kosmetik yaiku label lan bungkus sing digunakake merek kanggo nglindhungi lan ngemot produke. Kemasan kosmetik biasane digawe saka kertas, plastik utawa logam, nanging uga bisa digawe saka bahan liyane kayata kayu. Packaging minangka bagean penting saka produk apa wae. Iki minangka perkara pisanan sing dideleng wong nalika […]

Minangka jeneng kasebut, foundation minangka produk kosmetik paling dhasar. Sembarang kit kosmetik ora lengkap tanpa dhasar pasuryan. Kosmetik label Pravite tegese panuku nggawe kosmetik merek dhewe, sing dikenal minangka kosmetik bespoke. Yayasan label pribadi substandard bisa mateni gambar merek kosmetik sampeyan. Dadi, sadurunge tekan […]

Kita nyedhiyakake layanan produksi label pribadi kanggo klien bermerek, ora preduli rumus produk, warna, paket njaba, percetakan logo, utawa kerajinan produk kabeh bisa disesuaikan. Ing ngisor iki minangka tata cara kerja sama karo para pelanggan: Layanan sampling pelanggan Yen panuku wis duwe produk merek dhewe lan wis adol produk kasebut ing […]

Ing ngisor iki ana Pitakonan sing Sering Ditakoni (FAQ)saka pelanggan, pengin sampeyan bisa nemokake jawaban sampeyan ing kene, lan hubungi manawa sampeyan duwe pitakon liyane. Apa jenis layanan kustomisasi produk sing ditawakake? Leecosmetic fokus ing macem-macem produk dandanan kayata eyeshadow, lipstik, foundation, mascara, eyeliner, bubuk highlighter, lip [...]

Contact Us