Category Archives: Company

Apa Manufaktur Label Pribadi? Ing jaman saiki, bisnis duwe sistem lan mekanisme sing bisa digunakake. Umume wong-wong mau outsource bagean manufaktur kanggo njaga bisnis inti. Produk sing digawe miturut kontrak utawa dening pabrikan pihak katelu lan dipasarake miturut jeneng merek pengecer dikenal minangka label pribadi [...]

Pernikahan sampeyan bisa uga dina sing paling dipotret ing urip sampeyan. Lan ana akeh prekara sing kudu ditindakake kanthi sampurna ing dina gedhe saka pengaturan lenggahan lan musik kanggo katering lan dekorasi. Sawetara aspek ngrancang kanthi ora sengaja njupuk kursi mburi sing kalebu dandanan dina pesta. Nanging supaya […]

Kemasan kosmetik yaiku label lan bungkus sing digunakake merek kanggo nglindhungi lan ngemot produke. Kemasan kosmetik biasane digawe saka kertas, plastik utawa logam, nanging uga bisa digawe saka bahan liyane kayata kayu. Packaging minangka bagean penting saka produk apa wae. Iki minangka perkara pisanan sing dideleng wong nalika […]

Minangka jeneng kasebut, foundation minangka produk kosmetik paling dhasar. Sembarang kit kosmetik ora lengkap tanpa dhasar pasuryan. Kosmetik label Pravite tegese panuku nggawe kosmetik merek dhewe, sing dikenal minangka kosmetik bespoke. Yayasan label pribadi substandard bisa mateni gambar merek kosmetik sampeyan. Dadi, sadurunge tekan […]

       LEECOSMETIC, produsen profesional ing Guangzhou, China, lan khusus ing produksi kosmetik warna wiwit taun 2013. Pabrik kita fokus ing macem-macem manufaktur produk dandanan kayata eye shadow, lipstik, foundation, mascara, eyeliner, bubuk highlighter, lip liner, lip gloss lan liya-liyane. . Pabrik kasebut disertifikasi dening ISO22716, GMP, saben item […]

    Festival Musim Semi Cina bakal teka! We appreciate kapentingan ing produk kita lan dhukungan liwat taun kang! Kita Sincerely pengin sampeyan, kulawarga lan kanca-kanca kesehatan apik lan kabeh sing paling apik ing taun anyar! Leecosmetic bakal duwe liburan 16 dina wiwit 26 Januari nganti 10 Februari, Kita bakal bali [...]

Contact Us