Leecosmetic është në gjendje të ofrojë shërbimin e etiketës private me një ndalesë. Ne mund të projektojmë, vizualizojmë dhe prodhojmë çdo produkt kozmetikë. Nga skicimi i produktit tek prodhimi masiv, ne mund t'i bëjmë të gjitha.

1.Idea Brainstorm

Ne mund të dizajnojmë një markë të tërë ose të krijojmë një të tillë bazuar në një temë të caktuar. Ekipi i projektimit jo vetëm që do të hulumtojë tendencat e marketingut, por gjithashtu do të marrë në konsideratë çdo kërkesë ose kufizim specifik që mund të ndikojë në dizajn.

Vizatim dhe interpretim teknik 2.3D

Hapi tjetër, ekipi i projektimit kalon në krijimin e vizatimeve teknike 3D të produktit. Këto vizatime do të përshkruajnë dimensionet, formën dhe veçoritë e produktit në detaje, duke ofruar një udhëzues të qartë për ekipin e zhvillimit përpara se të hyjë në prodhim.

3.Prototipizim

Pasi klienti miraton dizajnin tonë, ne kalojmë në marrjen e mostrave të produkteve dhe paketimeve reale. Ne do të kemi disa raunde të prototipizimit dhe testimit, më në fund, mostrat i dërgohen klientit për miratim.
rd_design_case1
vitrinë e ekipit të projektimit

Nëse dëshironi të komercializoni idenë tuaj, ne do t'ju ndihmojmë nga planifikimi, prodhimi deri te kontrolli i cilësisë. Ne u ofrojmë klientëve një model mbështetës fleksibël.

Hetim online

  Leecosmetic është në gjendje të ofrojë shërbimin e etiketës private me një ndalesë. Ne mund të projektojmë, vizualizojmë dhe prodhojmë çdo produkt kozmetikë. Nga skicimi i produktit tek prodhimi masiv, ne mund t'i bëjmë të gjitha.

  1.Idea Brainstorm

  Ne mund të dizajnojmë një markë të tërë ose të krijojmë një të tillë bazuar në një temë të caktuar. Ekipi i projektimit jo vetëm që do të hulumtojë tendencat e marketingut, por gjithashtu do të marrë në konsideratë çdo kërkesë ose kufizim specifik që mund të ndikojë në dizajn.

  Vizatim dhe interpretim teknik 2.3D

  Hapi tjetër, ekipi i projektimit kalon në krijimin e vizatimeve teknike 3D të produktit. Këto vizatime do të përshkruajnë dimensionet, formën dhe veçoritë e produktit në detaje, duke ofruar një udhëzues të qartë për ekipin e zhvillimit përpara se të hyjë në prodhim.

  3.Prototipizim

  Pasi klienti miraton dizajnin tonë, ne kalojmë në marrjen e mostrave të produkteve dhe paketimeve reale. Ne do të kemi disa raunde të prototipizimit dhe testimit, më në fund, mostrat i dërgohen klientit për miratim.
  rd_design_case1
  vitrinë e ekipit të projektimit

  Nëse dëshironi të komercializoni idenë tuaj, ne do t'ju ndihmojmë nga planifikimi, prodhimi deri te kontrolli i cilësisë. Ne u ofrojmë klientëve një model mbështetës fleksibël.

  Hetim online