linjat e prodhimit të kozmetikës

LEECOSMETIC – PRODHUESI KOSMETIK ODM/OEM

Çfarë është OBM/ODM/OEM?

OBM (Prodhuesit e markës origjinale): Kontroll i plotë i të gjithë procedurës së prodhimit, nga projektimi tek prodhimi dhe marketingu. Për shembull, MAC Cosmetics zotëronte plotësisht një prodhues për të prodhuar një lloj të veçantë buzëkuqi duke përdorur formulën dhe paketimin e vet.

OEM (Prodhuesit e pajisjeve origjinale): Produkti është bërë në bazë të specifikimeve të produktit të blerësit. Zakonisht fokusohet vetëm në prodhimin e kozmetikës. Për shembull, Apple punon me fabrikat OEM.

ODM (Prodhuesit e dizajnit origjinal):  Prodhimi ODM i referohet një kompanie që ka aftësitë të projektojë, zhvillojë, prodhojë dhe shesë vetë produkte, shpesh të riemërtuara nga një blerës si produkte të etiketës private.

 

OEM vs ODM në industrinë kozmetike

 • Kontroll mbi produktin: Nëse keni një formulë specifike, paketim dhe markë në mendje për produktin tuaj kozmetik, atëherë OEM mund të jetë zgjidhja më e mirë për ju. Nga ana tjetër, ODM mund të jetë një opsion më i mirë nëse nuk keni ndonjë kërkesë specifike.
 • Kosto: Në përgjithësi, prodhimi OEM kërkon më shumë përfshirje dhe kontribut nga klienti. nga ana tjetër, ODM është më kosto-efektive pasi tashmë ka ekspertizën dhe burimet për të trajtuar zhvillimin dhe dizajnin e produktit.
 • Ora: Prodhimi OEM mund të zgjasë më shumë se prodhimi ODM, pasi klienti është më i përfshirë në procesin e zhvillimit të produktit.

Kur zgjidhni midis prodhimit OEM dhe ODM në industrinë kozmetike, merrni parasysh faktorë të tillë si kontrolli mbi produktin, koston dhe kohën. OEM ofron më shumë kontroll, por mund të jetë më i shtrenjtë dhe kërkon kohë, ndërsa ODM mund të jetë më me kosto efektive dhe më i shpejtë. Zgjidhni opsionin që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

mostër kozmetike oem

Si të zgjidhni prodhuesin më të mirë OEM/ODM?

 • Përvoja dhe ekspertiza: Kërkoni prodhues me përvojë dhe ekspertizë në industrinë tuaj dhe llojin e produktit. Kjo mund të ndihmojë që ata të kenë njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për të prodhuar produkte me cilësi të lartë që plotësojnë specifikimet tuaja.
 • Kontrolli i cilësisë: Sigurohuni që prodhuesi të ketë një sistem të fortë të kontrollit të cilësisë për të siguruar që produktet plotësojnë standardet tuaja të cilësisë.
 • Kapaciteti i prodhimit: Merrni parasysh kapacitetin e prodhimit të prodhuesit, kohën e prodhimit dhe aftësinë për të rritur ose ulur prodhimin sipas nevojës.
 • Komunikimi dhe Mbështetja: Kërkoni një prodhues që komunikon qartë dhe menjëherë dhe ofron mbështetje të mirë ndaj klientit. Kjo mund të ndihmojë të siguroheni që çdo problem që lind të zgjidhet shpejt.
 • Kostoja dhe çmimi: Krahasoni çmimet dhe kostot e disa prodhuesve potencialë për t'u siguruar që po merrni një çmim konkurrues për produktin tuaj.
 • Rental: Merrni parasysh vendndodhjen e prodhuesit dhe nëse është e mundshme logjistike që biznesi juaj të punojë me ta.
Duke marrë parasysh këta faktorë, ju mund të zgjidhni një prodhues OEM/ODM që është më i përshtatshmi për nevojat dhe qëllimet e biznesit tuaj.
si mund të ndihmojmë

Si mund të ndihmojë Leecosmetic me prodhimin e kozmetikës OEM/ODM?

Në Leecosmetic, ne ofrojmë prodhime kozmetike OEM dhe shërbime ODM/etiketa private për kompanitë që duan të krijojnë produkte kozmetikë të personalizuar.

Të çertifikuar për ISO & GMP, ne kemi një ekip profesionistësh me përvojë të cilët janë të specializuar në prodhimin e produkteve kozmetike me cilësi të lartë. Shërbimet tona përfshijnë zhvillimin e produktit, dizajnimin e paketimit, prodhimin dhe kontrollin e cilësisë. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për t'u siguruar që përmbushim kërkesat e tyre specifike dhe i ndihmojmë ata të ndërtojnë identitetin e markës së tyre.

si mund të ndihmojmë 2

Si të punoni me ne?

Ne kemi një shumëllojshmëri produktesh grimi duke përfshirë paleta për rimel, vetull, eyeliner, makeup primer, themel i lengshem, rresht për buzët dhe me shume. Ne ofrojmë shërbimin e kozmetikës private me një ndalesë. Ju lutemi referojuni fotos më poshtë për procesin tonë të punës.

Marka e Vetë Leecosmetic

Nëse sapo filloni projektin tuaj të grimit, ne mund t'ju ofrojmë personalizim të ulët të moq ose produktet e markës sonë në magazinë,
na kontaktoni tani për të marrë një kuotim të shpejtë dhe mostra testimi falas!

Hetim online

   

   

   

   

  linjat e prodhimit të kozmetikës

  LEECOSMETIC – PRODHUESI KOSMETIK ODM/OEM

  Çfarë është OEM/ODM?

  OBM (Prodhuesit e markës origjinale): Kontroll i plotë i të gjithë procedurës së prodhimit, nga projektimi tek prodhimi dhe marketingu. Për shembull, MAC Cosmetics zotëronte plotësisht një prodhues për të prodhuar një lloj të veçantë buzëkuqi duke përdorur formulën dhe paketimin e vet.

  OEM (Prodhuesit e pajisjeve origjinale): Produkti është bërë në bazë të specifikimeve të produktit të blerësit. Zakonisht fokusohet vetëm në prodhimin e kozmetikës. Për shembull, Apple punon me fabrikat OEM.

  ODM (Prodhuesit e dizajnit origjinal):  Prodhimi ODM i referohet një kompanie që ka aftësitë të projektojë, zhvillojë, prodhojë dhe shesë vetë produkte, shpesh të riemërtuara nga një blerës si produkte të etiketës private.

  mostër kozmetike oem

  OEM vs ODM në industrinë kozmetike

  • Kontroll mbi produktin: Nëse keni një formulë specifike, paketim dhe markë në mendje për produktin tuaj kozmetik, atëherë OEM mund të jetë zgjidhja më e mirë për ju. Nga ana tjetër, ODM mund të jetë një opsion më i mirë nëse nuk keni ndonjë kërkesë specifike.
  • Kosto: Në përgjithësi, prodhimi OEM kërkon më shumë përfshirje dhe kontribut nga klienti. nga ana tjetër, ODM është më kosto-efektive pasi tashmë ka ekspertizën dhe burimet për të trajtuar zhvillimin dhe dizajnin e produktit.
  • Ora: Prodhimi OEM mund të zgjasë më shumë se prodhimi ODM, pasi klienti është më i përfshirë në procesin e zhvillimit të produktit.

  Për ta përmbledhur, OEM ofron më shumë kontroll, por mund të jetë më i shtrenjtë dhe kërkon kohë, ndërsa ODM mund të jetë më kosto-efektiv dhe më i shpejtë. Zgjidhni opsionin që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

  Si të zgjidhni prodhuesin më të mirë OEM/ODM?

  • Përvoja dhe ekspertiza:  Sigurohuni që ata të kenë njohuritë dhe aftësitë e nevojshme për të prodhuar produkte me cilësi të lartë që plotësojnë specifikimet tuaja.
  • Kontrolli i cilësisë: Sigurohuni që prodhuesi të ketë një sistem të fortë të kontrollit të cilësisë për të siguruar që produktet plotësojnë standardet tuaja të cilësisë.
  • Kapaciteti i prodhimit: Merrni parasysh kapacitetin e prodhimit të prodhuesit, kohën e prodhimit dhe aftësinë për të rritur ose ulur prodhimin sipas nevojës.
  • Komunikimi dhe Mbështetja:  Mbështetja e mirë e klientit mund të ndihmojë të sigurohet që çdo problem që lind të zgjidhet shpejt.
  • Kostoja dhe çmimi: Krahasoni çmimet dhe kostot e disa prodhuesve potencialë për t'u siguruar që po merrni një çmim konkurrues për produktin tuaj.
  • Rental: Merrni parasysh vendndodhjen e prodhuesit dhe nëse është e mundshme logjistike që biznesi juaj të punojë me ta.
  Duke marrë parasysh këta faktorë, ju mund të zgjidhni një prodhues OEM/ODM që është më i përshtatshmi për nevojat dhe qëllimet e biznesit tuaj.
  si mund të ndihmojmë

  Si mund të ndihmojë Leecosmetic me prodhimin e kozmetikës OEM/ODM?

  Në Leecosmetic, ne ofrojmë prodhime kozmetike OEM dhe shërbime ODM/etiketa private për kompanitë që duan të krijojnë produkte kozmetikë të personalizuar.

  Të çertifikuar për ISO & GMP, ne kemi një ekip profesionistësh me përvojë të cilët janë të specializuar në prodhimin e produkteve kozmetike me cilësi të lartë. Shërbimet tona përfshijnë zhvillimin e produktit, dizajnimin e paketimit, prodhimin dhe kontrollin e cilësisë. Ne punojmë ngushtë me klientët tanë për t'u siguruar që përmbushim kërkesat e tyre specifike dhe i ndihmojmë ata të ndërtojnë identitetin e markës së tyre.

  si mund të ndihmojmë 2

  Si të punoni me ne?

  Ne kemi një shumëllojshmëri produktesh grimi duke përfshirë paleta për rimelvetulleyeliner, makeup primer, themel i lengshemrresht për buzët dhe me shume. Ne ofrojmë shërbimin e kozmetikës private me një ndalesë. Ju lutemi referojuni fotos më poshtë për procesin tonë të punës.

  procesi i punës oem

  Marka e Vetë Leecosmetic

  Nëse sapo filloni projektin tuaj të grimit, ne mund t'ju ofrojmë personalizim të ulët të moq ose produktet e markës sonë në magazinë,
  na kontaktoni tani për të marrë një kuotim të shpejtë dhe mostra testimi falas!

  Hetim online