Leecosmetic може да обезбеди еднократна услуга за приватна етикета. Можеме да дизајнираме, визуелизираме и произведуваме какви било производи за шминка. Од скицирање на производи до масовно производство, можеме сето тоа.

1.Идејна бура

Можеме да дизајнираме цел бренд или да создадеме врз основа на дадена тема. Дизајнерскиот тим не само што ќе ги истражува маркетиншките трендови, туку и ќе ги земе предвид сите специфични барања или ограничувања што можат да влијаат на дизајнот.

2.3D Техничко цртање и рендерирање

Следниот чекор, дизајнерскиот тим продолжува кон создавање 3D технички цртежи на производот. Овие цртежи детално ќе ги наведат димензиите, обликот и карактеристиките на производот, обезбедувајќи јасен водич за тимот за развој пред да започне производство.

3.Прототипирање

Откако клиентот ќе го одобри нашиот дизајн, продолжуваме кон земање примероци од вистински производи и пакувања. Ќе имаме неколку рунди на прототипови и тестирање, конечно, примероците се испраќаат до клиентот за одобрување.
rd_design_case1
изложба на дизајнерскиот тим

Ако сакате да ја комерцијализирате вашата идеја, ние ќе ви помогнеме од планирање, производство до контрола на квалитетот. На клиентите им нудиме флексибилен модел за поддршка.

Онлајн пребарување

  Leecosmetic може да обезбеди еднократна услуга за приватна етикета. Можеме да дизајнираме, визуелизираме и произведуваме какви било производи за шминка. Од скицирање на производи до масовно производство, можеме сето тоа.

  1.Идејна бура

  Можеме да дизајнираме цел бренд или да создадеме врз основа на дадена тема. Дизајнерскиот тим не само што ќе ги истражува маркетиншките трендови, туку и ќе ги земе предвид сите специфични барања или ограничувања што можат да влијаат на дизајнот.

  2.3D Техничко цртање и рендерирање

  Следниот чекор, дизајнерскиот тим продолжува кон создавање 3D технички цртежи на производот. Овие цртежи детално ќе ги наведат димензиите, обликот и карактеристиките на производот, обезбедувајќи јасен водич за тимот за развој пред да започне производство.

  3.Прототипирање

  Откако клиентот ќе го одобри нашиот дизајн, продолжуваме кон земање примероци од вистински производи и пакувања. Ќе имаме неколку рунди на прототипови и тестирање, конечно, примероците се испраќаат до клиентот за одобрување.
  rd_design_case1
  изложба на дизајнерскиот тим

  Ако сакате да ја комерцијализирате вашата идеја, ние ќе ви помогнеме од планирање, производство до контрола на квалитетот. На клиентите им нудиме флексибилен модел за поддршка.

  Онлајн пребарување