продавачи на шминка на големо
Со повеќе од 8 години искуство со приватна етикета во индустријата, горди сме што служевме жешки брендови за шминка од светските региони, нашето производство вклучува линии базирани на пудра и восок. Нашата фабрика е опремена со различни автоматски машини и услуги за подобрување на ефикасноста и квалитетот. Сето ова ни помага да ја исполниме еднократната приспособена услуга како на пр. Leecosmetic е производител на големо козметика на големо на врвни производи за убавина. Нашиот искусен тим се стреми да најде производи кои одговараат на секој тип на кожа и буџет на пазарот.
Leecosmetic носи квалитетни колекции на шминка кои ги задоволуваат вашите секојдневни потреби. Се гордееме што ќе се погрижиме да ја добиете совршената козметика. Сите наши формули се направени во Кина. Екстра голем избор на шминка за очи, како што се палети со сенки за очи, моливчиња за очи, маскари и друго, плус шминка за усни и лице, кармини, подлоги повеќе.

ПРИЛАГОДУВАЊЕ НА ФОРМУЛАТА

За вашите идеи, дизајни и примероци.

Неспоредлива услуга за клиенти и дизајни прилагодени на вашите уникатни потреби. Сакате природна шминка инспирирана од Европа на големо? Ве покриваме. Креативни дизајни кои ви помагаат да користите помалку и да заштедите време. Најдобар онлајн производител и дистрибутер за шминка на големо во Кина.

најдобрите добавувачи на шминка на големо
шминка и козметика на големо
козметика на големо
компании за шминка на големо

ГОЛЕМ МЕСИРАЊЕ

За сјај за усни, кармин и емулзии.

Бидејќи ги слушаме вашите потреби и барања, нашиот тим од експерти работеше деноноќно за да ви го донесе најдобриот едношалтерски производител за големопродажба на сопствени кармини, потреби за сјај за усни. Leecosmetic е тука да ви обезбеди еднократна поддршка за производство на шминка за усни.

ПРЕСИРАЊЕ НА ПРАШ

За влажни и суви прашоци притиснати во тави.

Дали некогаш сте се запрашале како е да се продава козметика на големо? Нема потреба за тоа, тука се најдобрите добавувачи на големо козметика во бизнисот, фабриката за шминка Leecosmetic е тука да ви ги послужи сите производи за шминка што ги барате. Со најниска цена и врвен квалитет, создадете свои клиенти денес со услуга за производство на козметика на големо.

СОСТАВУВАЊЕ НА ПРОИЗВОД

За сите финални производи и комплети за шминка.

Ние сме компанија специјализирана за трговија на големо со козметички материјали и производи кои се грижат за потребите на нашите клиенти кои не ги забораваат шминкерите кои ја користат нашата козметика! Фабриката Leecosmetic работи за своите клиенти со снабдување на големо со производи за шминка за очи, усни, лице од пакување, испорака до исполнување.

Со повеќе од 8 години искуство со приватна етикета во индустријата, горди сме што служевме жешки брендови за шминка од светските региони, нашето производство вклучува линии базирани на пудра и восок. Нашата фабрика е опремена со различни автоматски машини и услуги за подобрување на ефикасноста и квалитетот. Сето ова ни помага да ја исполниме еднократната приспособена услуга како на пр.

ФОРМУЛАЦИЈА

За вашите идеи, дизајни и примероци.

ГОЛЕМ МЕСИРАЊЕ

За пудри, кармин и емулзии.

ПРЕСИРАЕ

За влажни и суви прашоци притиснати во тави.

ASSEMBLING

За сите финални производи и комплети за шминка.