Категорија Архивски број: Индустрија

Вашата свадба е можеби најфотографираниот ден во вашиот живот. И има толку многу работи што треба да се погрижите да се направат совршено на големиот ден, од уредување на седење и музика до кетеринг и декор. Некои аспекти на планирањето неочекувано се на втор план, што вклучува шминка за денот на вашата свадба. Но, нека […]

Козметичката индустрија е една од најпредизвикувачките индустрии за влез. Со својата остра конкуренција, ако немате соодветно водство, ќе биде тешко за вашиот бренд да опстане! Во нашето долгогодишно искуство како производител на палети за сенки за очи со приватна етикета, видовме дека многу брендови очајно пропаѓаат и огромно успеваат. […]

Обезбедуваме услуги за производство на приватни етикети на брендирани клиенти, без разлика на формулата на производот, боите, надворешното пакување, печатењето на логото или занаетчиството на производи, сите може да се приспособат. Подолу се дадени процедурите за тоа како ние соработуваме со нашите клиенти: Услуги за земање примероци од клиенти Ако купувачот веќе има свои брендирани производи и веќе ги продал производите на […]

Ќе започнете линија за убавина и ќе имате големи амбиции да изградите свое име во индустријата. Првото нешто што треба да размислите е да пронајдете сигурен производител на козметика кој може да ви заштеди многу проблеми и пари. Производителот на козметика со приватна етикета одговара на сметката затоа што тие земаат претпоставки […]

Можеби веќе сте запознаени со терминот „приватна етикета“ кога станува збор за малопродажба. Марките со приватни етикети се оние што се продаваат под името на сопствената марка на трговецот на мало, наместо под името на компанијата како Најк или Епл. Ако планирате да креирате производна линија за сенки за очи, ќе треба да најдете приватна […]

Кога станува збор за продажба на вашите производи за сенки за очи, важно е да им обезбедите на клиентите она што им треба. И една од најважните работи што клиентите ја бараат кога купуваат производи за сенки за очи е квалитетот. Знаеме дека на жените им е здодевно да ја гледаат истата палета на сенки каде и да одат. Тие сакаат нешто уникатно, нешто што […]

Индустријата за убавина е огромна. Не се работи само за шминка, туку и за нега на коса, нега на кожа и други производи за лична нега. Сепак, постојат два главни типа на производители на убавина: добавувачи на шминка со приватна етикета и брендирани добавувачи на шминка. Како што можеби веќе знаете, производите со приватна етикета се создадени од различни компании, но се продаваат […]

Палетите со сенки за очи се едни од најпопуларните производи во козметичката индустрија и тоа од добри причини. Тие обезбедуваат широк спектар на опции за бои кои лесно може да се применат на вашите очи и лице, што ги прави совршени за создавање разновиден изглед. Ако барате начин да го дадете вашиот бренд на козметика […]

Според Националното биро за статистика, од јануари до декември 2021 година, вкупната малопродажба на козметика во Кина достигна 402.6 милијарди јуани, што претставува зголемување од 14% на годишно ниво. Една авторитетна компанија за анализа на податоци предвидува дека до 2025 година, вкупната продажба на мало на козметика во Кина ќе достигне 500 милијарди јуани. Следното е […]

Од долгорочна перспектива, со промената на концептот за потрошувачка на луѓето, развојот на индустријата за убавина ќе зазема се поголем и поголем удел на пазарот. И развојот ќе има тенденција да биде се повеќе и повеќе диверзифициран. Како почетник во бизнисот со шминка, што треба да направите за да го подготвите вашиот бизнис и да го ослободите вашиот бизнис од […]

Во последниве години, од извонредните момчиња до популарните „човечки висококвалитетни мажи“ на целата мрежа во јули оваа година, сите покажуваат дека Кинезите посветуваат сè повеќе внимание на убавината. Новиот производ е малку загрижен поради тоа што сè повеќе Кинези веќе долго време не се само задоволни со нега на коса, спорт […]

Со развојот на интернетот, концептот на луѓето за производите за убавина се промени, а многу луѓе повеќе не мислат дека шминката е проблематична работа. Напротив, во денешното општество, менталниот поглед на луѓето е првата визит-карта прикажана на надворешни лица. Добрата шминка може да додаде многу поени на првиот впечаток на луѓето. […]

Контактирајте нѐ